“Blodtryksapparat på min leders mødebord”, Socialrådgiver fortæller

Jeg endte med et blodtryksapparat på min leders mødebord, da min krop sagde fra overfor den belastning, som jeg i årevis har budt den. 

Min læge kunne heller ikke tage ansvar for mig, hvis jeg ikke forstod, at en sygemelding i en længere periode, var den rette medicin. Så jeg blev sygemeldt! Jeg var så overkørt, at jeg ikke kunne rejse mig fra sengen og deltage i almindelige gøremål. Jeg kunne end ikke møde hos lægen. og måtte konsulteres telefonisk. Det havde jeg ikke troet skulle ske for mig, der har altid har været i kontrol på vej fremad. 

Jeg blev af Odense Kommune henvist til coachingfyn, hvor jeg kom i gode hænder fra starten. Det stod dog ret hurtigt klart for mig, at her var nogen, der vidste hvad stress og overbelastning var. og hvorledes man med succes kunne håndtere det, både på kort og lang sigt. 

Jeg har nu været i det refleksive rum hos Coachingfyn et par måneder, og kan registrere en væsentlig bedring, velvære og balance. Jeg har nu fokus på det jeg har lært, og fokus på at komme i arbejde, herunder opmærksomt at planlægge hvordan jeg kan bruge mine nye redskaber i den kommende arbejdssituation. 

JEG GLÆDER MIG TIL RESTEN AF MIT ARBEJDSLIV!

Tak for hjælpen, og god arbejdslyst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *