Coachingforløb

Coaching er effektivt, og det virker!

Vi tilbyder et coachingforløb, der er tilpasset det enkelte individ. Derfor er coachingtimerne heller aldrig ens, da alle er forskellige og kommer med forskellige baggrunde.

Fælles for alle er, at når du tager kontakt, aftaler vi et møde, hvor du fortæller om din situation, fx hvis du føler dig stresset, har lyst til at ændre noget i dit liv, parforholdet knirker eller noget helt andet.

Alle emner er relevante.

Det er vigtigt, at du får defineret/fortalt om din situation, hvorefter du/vi finder ud af, om coaching er en teknik, du kan have glæde af.

Hvis det er tilfældet, laver vi en aftale, hvor og hvornår vi skal mødes.

Hvor lang tid varer en session?

En coaching-session varer omkring 60-75 minutter hver gang, da vi af erfaring ved, at tiden er det, der skal til, for at komme i dybden med tingene.

Du kan sammenligne med en psykolog, hvor det er 40 minutter, og andre coaches hvor det koster mellem 800-1.100,- kr for én session!

Herefter aftaler du hver gang en ny tid dog vil der gå ca. 14 dage imellem I ser hinanden, da det bedste resultat kommer af at I ser hinanden ofte. Du har altid mulighed for at ringe for afklarende/akutte spørgsmål mellem sessionerne, det er vores LIVLINEPRINCIP.

Kontakt

Bestil tid på tlf.: 20 51 30 32 eller skriv til coachingfyn@coachingfyn.dk