Mindfulness – meditation (mental træning)

Mindfulness er mental træning, en evidensbaseret teknik til en meditationsform, der hjælper dig med at frigøre biologiske beroligende stoffer.

Ved regelmæssig meditationspraksis, kan det hjælpe dig med en indre ro, bedre overblik, beherske stress, bl.a. ved få enkle vejrtrækningsøvelser.

Har du lyst til at lære mere om mindfulness og evt. blive bedre til at implementere det i din hverdag? Så læs videre her J

Mindfulness handler om at man arbejder med opmærksomheden. Man noterer det, som dukker op i ens tanker, hvad end om det er positive eller negative tanker. I mindfulness ser og accepterer man hvad der er, og tager det til sig uanset hvad.

I mindfulness retter man opmærksomheden mod nuet, men uden at brokke sig over, hvad der sker i nuet. Men retter sit fokus på at være til stede i nuet og ikke fordømme nuet. At ”fordømme nuet” kan f.eks. være at man enten fordømmer sig selv, fordømmer andre eller fordømmer den nuværende situation som man selv er i. Mindfulness handler kort sagt om at man skal være nærværende og til stede i det givne øjeblik på en måde, hvorpå man også er kærlig og venlig mod sig selv.

Så hvis du har lyst til at lære mere om mindfulness og hvordan vi hos Coachingfyn.dk kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os J

Mindfulness – lige her og nu