Historien bag

Ideén til Coachingfyn.dk opstod, da jeg/vi måtte erkende, at der faktisk ikke er nogen steder, hvor man kan få personlig sparring om ens videre udvikling/forløb, hvis man står i en livsbegivenhed, der “vælter én af pinden”, ex. stress, skilsmisse, udfordringer på hjemmefronten, fysiske udfordringer og ikke mindst arbejdsrelaterede svære situationer.

Hvordan kommer man videre?

Hvis man ikke TRIVES, hvad gør man så og hvordan kommer man videre rent personligt?

Det lyder meget enkelt, men for mange mennesker er det nemmest “at gøre som man plejer”! Dette tiltag kan være en mulighed for at tale med en coach, som ikke kender én i forvejen, da opfattelsen af ens situation kan perspektiveres objektivt. Undersøgelser viser og dokumenterer, at det gavner at tale med andre om sin situation.

Coachingfyn.dk kan tilbyde dette!!!

Første coachingsession er altid gratis,(30 minutter) så du kan mærke, om det er en teknik, du kan have glæde af.  TAVSHEDSPLIGT er en selvfølge.

Udfordringen er, at der er mange, der ikke kender til den mulighed, og derudover er det normalt ret kostbart – mellem 800,- til 1.100,- pr. session á typisk 1 times varighed.

PRISEN er ret afgørende for mange mennesker, og her donerer/støtter du med ganske overkommeligt bidrag i forhold til det du får.

UDVIKLING TAGER TID – OG JEG/VI HAR TIDEN TIL LIGE NETOP DIG 🙂

Forebyggende tilbud til ALLE

1. GANG GRATIS, (30 minutter) FOR AT SE/MÆRKE OM DET ER NOGET DU KAN HAVE GLÆDE AF. 

Efter flere forespørgsler tilbyder vi nu coaching til alle der kunne have interesse i det. Det kan være dig, en ven, et familiemedlem, en kollega, som gratis kan komme og afprøve om coaching er et teknik, du/I kunne have glæde af.

Så… Hvad venter du på ? Det er ganske uforpligtende, og vi har TAVSHEDSPLIGT OG REGISTRERER DIG IKKE I NOGEN JOURNAL.