Behandling og forebyggelse af stress

Coachingfyn hjælper dig med at behandle og forebygge stress, men først er det vigtigt at vide hvilke symptomer på stress, du skal være opmærksom på.

Tag STRESS-TESTEN her. Det er et godt redskab til at få indsigt i lige netop dit stress niveau, lige nu.

Symptomer på stress

Følgende symptomer er afbilledet ved et lyssignal, – som symbol på hvornår det er vigtigt at stoppe op! Hvis du skal behandle stress og gerne forebygge at du bliver overbelastet igen, så er det rigtigt vigtigt at du kender dine stress-symptomer. De grønne symptomerne midlertidige, “her og nu”. Det er her de første stress tegn viser sig, og hvor man har mulighed for at forebygge, ved at mærke efter og være opmærksom på sig selv og sin krop. De gule symptomer er mere alvorlige og betyder, at man bør søge indsigt i, hvad årsagen til stressen er. De røde symptomer er alvorlige tegn stress. Man bør sætte ind og søge hjælp hurtigst muligt!

stress

 Forebyg stress

Her er 5 gode råd til forebyggelse af stress.

forebyg stress1

Husk at hvis du er ramt af stress, kan det være en god idé at tale med nogen andre om det. For at komme over din stress kan vi hjælpe dig med teknikker, der forebygger stress og samtidig hjælper dig til at få overskud igen.