Selvværd – selvtillid

Selvværd, er din dybe følelse af, at føle dig elsket og accepteret. Selvtillid, er her og nu baseret, at du føler dig sikker i det du gør.

Selvværd og selvtillid bliver ofte forvekslet med hinanden, men er 2 forskellige begreber, som har indflydelse på hinanden.

Du kan få indsigter i dit selvværd, og så bruge det til at arbejde med din selvtillid, og vise versa kan du blive bevidst om din selvtillid og erkende, at det kommer fra et godt selvværd. Vi kan ikke trylle fortiden væk, men vi kan hjælpe dig med at se tilbage på tidligere oplevelser, og på den måde blive klogere på de ting der er sket og udvikle dig fra/af dem. Det gør vi i fællesskab, så du får en anden oplevelse/fortælling om dit liv. Det er aldrig for sent at arbejde med sig selv.

Et eksempel:
Hvis du ex. har et arbejde som giver mening og du laver noget som du er god til og synes er spændende, så styrker det din selvtillid og samtidig dit selvværd, da du gør noget meningsfyldt som giver værdi for både dig selv og andre. Du gør en forskel!