Det er dit liv, er det ikke?

Du er godt med på, at det er DIT liv, ikke?

Ofte sidder vi mennesker tilbage med en følelse af, at livet bare kører forbi os, mens vi med alle kræfter prøver at hænge på og følge med. Med andre ord føles det ikke altid som om, at vi selv styrer vores liv. Vores liv bliver i høj grad påvirket af andre mens vi sætter for mange stopklodser for os selv og vores drømme. Vi er gode til at glemme os selv og vores ønsker – vi er gode til at lade dem forsvinde i et virvar af mentale stopklodser.

Men ved du hvad? Det er på tide at tænke på dig selv og dine ønsker! Det er kun dig, der kan generobre pladsen i dit liv – det handler om at tage ansvaret!

Her kommer nogle gode råd;

Slå autopiloten fra – og mærk efter!

Prøv at slå autopiloten fra et øjeblik og giv dig tid til at tænke over, hvad du gerne vil med dit liv. Tænk tanken til ende, i stedet for bare at skyde den væk med det samme. Det sværeste er ofte at få taget beslutningen om at gøre noget godt for sig selv.

Og glem nu bare hvad andre tænker. Der er tvært imod oftest stor respekt omkring folk, der går efter det, de vil.

Når du følger dit hjerte, smitter det

Mennesker, der følger deres hjerte, har det med at have en positivt afsmittende effekt på deres omgivelser.

Hvis du tør at vise troen på det, du vil, og deler din begejstring omkring det, du brænder for, kan det være meget overbevisende.

Når du går i gang med at realisere din drøm, kommer det desuden også til glæde for dine omgivelser, idet du får energi af at gøre noget godt for dig selv. Og al den glæde kommer direkte ind på pluskontoen i din familie.

Slip drømmene fri

Det kræver hårdt arbejde at gå efter en drøm – men det er en vigtig personlig proces, som kun du kan styre. Enten tager du chancen og forfølger drømmen og ellers giver du slip – så tankerne ikke forstyrrer din hverdag.
Jeg siger det lige igen: Det er DIT liv. Det er dig, der bestemmer. Det er altså derfor oftest dig, der sætter de vigtigste forhindringer op for dig selv, og du er også den eneste der kan kravle over dem. Derfor: brug lidt tid på at lytte til, hvad dit hjerte fortæller.

http://www.selvet.dk/index.php?option=com_k2&view=item&id=8173:det-er-dit-liv-er-det-ik?&Itemid=2202

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *