“Det er ikke meningen vi skal være perfekte”

Selvhjælpsbøger og personlig rejser for at finde sig selv har fyldt meget for kvinder igennem det sidste årti. Men personlig udvikling kan gribes anderledes an.

Det er ikke meningen at alt skal være perfekt, og det er på tide at gøre op med fordommen om at alt skal være hurtigere og bedre. Det handler om at vi står ved os selv, og tager ansvar for at vi trives, hvor vi er. Når nye udfordringer kommer skal vi have mod til at gribe mulighederne eller lade dem ligge. Vi møder alle overgange i livet som skal tackles, og dette er netop her vi udvikler os!

Man bliver stærk af overgange

Der kommer mange overgange i ens liv, det kan være at få et handicappet barn, skifte branche på arbejdsmarkedet, at fylde 30, 40 og 50 år. Det er i disse overgange vi udvikler os. Mentalt kan man flytte sig til et bedre sted, og simpelthen blive mere sig selv. Overgange skal ses som milesten med potentiale til visdom og glæde.

Når vi støder på en overgang kommer vi til punktet kæmp/flygt, og her må vi stole på os selv. Vi skal vælge til eller fra, ud fra både rationelle og emotionelle argumenter.

 

Kilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *