Socialrådgiver

Coaching Fyn

Jeg kom i kontakt med Coaching Fyn i forbindelse med, at jeg blev sygemeldt med stress fra mit arbejde som socialrådgiver. Nu, efter at have været tilknyttet Coaching Fyn i ca. 4 måneder, er jeg utroligt glad og taknemlig for al den hjælp jeg har fået. Efter min første samtale ved Coaching Fyn, havde jeg lært mere om stress og hvordan kroppen reagerer ved stress, end hvad min terapeut havde lært mig det sidste halve år.

Igennem hele forløbet er jeg blevet mødt med en åben og anerkendende tilgang. Ved hvert møde, bliver jeg spurgt om det er noget som skal drøftes, inden selve coachingen går i gang. Det har været meget rart for mig, da jeg aldrig har prøvet coaching tidligere, og dermed var usikker på, hvad jeg egentlige kunne tale med min coach om. Det vidste sig dog hurtigt at intet emne var for småt eller for stort, og jeg har oplevet at blive lyttet til, fået konstruktive tilbagemeldinger og lært at se tingene på en anderledes, mindre negativ måde. Det har opbygget min selvtillid, og især mit selvværd.

Jeg har igennem forløbet fået små, meget gavnlige hjemmeopgaver, uden at føle pres eller stress, hvis jeg ikke fik lavet opgaverne til aftalt tid. Jeg har fået forståelse for forskellige værktøjer, som jeg vil have stor gavn af i resten af mit (arbejds-)liv. Jeg har oplevet en stor støtte igennem hele mit sygdomsforløb, og på trods af, at jeg ikke længere er sygemeldt, er jeg velkommen at kontakte Coaching Fyn i fremtiden, hvis jeg skulle have brug for det. Det er meget rart at vide, at jeg har mulighed for at få coaching igen, nu hvor jeg skal ud og stå på egne ben.

Jeg vil varmt anbefale forløbet ved Coaching Fyn. Det har hjulpet mig igennem en svær situation og jeg føler mig stærkere end hvad jeg har været i mange år. For sygemeldte er et forløb gratis, ellers koster 5 sessioner kun 300 kr.