Pædagog

Jeg blev opmærksom på tilbuddet fra coachingfyn, da jeg var på mit første fællesmøde på jobcentret efter længere tids sygemelding. Der stod en brochure i forhallen, som jeg på eget initiativ kiggede i.

Ved første øjekast synes jeg næsten, at tilbuddet lød for godt til at være sandt. Coaching – på mine præmisser, og så næsten gratis. Jeg havde tidligere i min sygemelding gået hos en stress coach betalt af min arbejdsplads, med formål at få mig raskmeldt så hurtigt som muligt. Denne her gang var det på mine præmisser udfra, hvad mit behov var og behøvede derfor ikke at omhandle arbejde, karriere situation, men det der lige nøjagtigt var mit behov den pågældende dag.

Jeg har hele vejen igennem oplevet en meget professionel og varm kontakt. Fra første telefon opkald, hvor vi aftalte et møde og hele vejen igennem forløbet.
Jeg har følt mig velkommen, forstået, anerkendt og udfordret. Det har været et hårdt psykisk forløb, da coachingen sætter gang i rigtig mange tanker, men det har også været enormt givende. Jeg ser det som enormt relevant for rigtig mange mennesker, da det netop ikke er terapi, men en hjælpende hånd til at finde de svar, der i forvejen er i en selv. Man hjælpes til at se tingene klart og får nogle redskaber til, hvordan man håndterer svære situationer i ens liv.

Jeg vil anbefale coachingfyn til enhver, der er kommet en smule ud af balance og har brug for at finde tilbage på rette spor igen. Jeg synes ikke, at man behøver at være sygemeldt for at kunne få tilbudt coaching, da mange ofte er meget langt ude, når først de bliver sygemeldt. Jeg tror, at det ville være til stor gavn for samfundet at hjælpe folk, som er på vej til at falde og ikke vente til de er faldet.

For mig betyder det enormt meget, at jeg, nu hvor jeg er stoppet med coaching, stadig har det sikkerhedsnet under mig, der betyder, at jeg kan ringe igen, hvis det brænder på. Det giver mig en tryghed og et mod til at springe ud i livets udfordringer, fordi at jeg ved, at der er en klar til at gribe mig, hvis jeg falder. At der ingen forventninger har været fra coachens side om indhold af samtalen, udviklingens fart eller resultater af coachingen har gjort, at jeg har kunne slappe af og ikke føle mig presset. Samtidig har det været rigtig rart, at der hver gang er sat god tid af, så jeg aldrig når at føle, at jeg ikke blev færdig eller, at jeg blev afbrudt midt i en god samtale. Det, at det er næsten gratis, (medlemsskab 300kr) gør også, at jeg ikke har følt mig presset til at “blive hurtigt færdig”.

Jeg har haft stor gavn af mit coaching forløb og ville ønske, at alle som har brug for det kunne få samme tilbud, som jeg har fået.