Ergoterapeut på vej tilbage i job

Jeg var sygemeldt med stress og havde via min arbejdsgiver fået 3 besøg hos en psykolog, hvilket føltes som meget lidt, men psykologen hjalp mig dog til at indse, at jeg var syg og havde brug for en pause.

 

Men jeg følte mig rådvild, ladt i stikken og desperat, for jeg anede ikke hvordan jeg skulle komme videre i mit liv, de strategier jeg havde brugt hidtil havde jo vist sig ikke at fungere i længden, ellers var jeg jo ikke endt med at gå ned med stress!

 

I forbindelse med et af mine indkøb i Netto, fik jeg øje på et opslag fra Coachingfyn, det virkede nærmest for godt til at være sandt, men jeg måtte give det en chance, jeg havde indset, at jeg ikke kom videre uden hjælp og tænkte at jeg kun kunne blive klogere.

 

Allerede ved den indledende telefonsamtale følte jeg mig imødekommet, accepteret, forstået og anerkendt. Dette har også været kendetegnende for de møder jeg har haft efterfølgende. Hvor jeg ligeledes er blevet mødt med støtte og udfordring i passende mængder. Jeg har tilmed fået nogle konkrete redskaber som jeg bruger i min hverdag og når bekymringerne dukker op.

 

At gå til coaching kan være både hårdt og krævende men det er helt sikkert besværet værd.
Jeg føler, at jeg er blevet mere tro mod mig selv i og med, at jeg er blevet bedre til at mærke efter og til at ændre strategi.

 

Jeg er dybt taknemmelig for al den hjælp jeg har fået via Coachingfyn.
Det er et helt fantastisk tilbud som jeg varmt vil anbefale til enhver der føler, at de er gået i stå eller er brændt ud.

 

Sendt fra min iPad