Chef indenfor det private erhvervsliv

Jeg fik en folder fra coachingfyn, da jeg var på HC Andersen Festival i Odense. Det lød da meget spændende, og jeg kontaktede dem via telefon for at høre nærmere.

Der blev jeg bekræftet i, at jeg det skulle jeg da prøve.

De holdt informationsmøde ugen efter, og der blev jeg overbevist om, at jeg ikke havde noget at miste, så jeg har været til coaching ca. 5-6 gange, og blevet klar over, at min stress, skal jeg først erkende, derefter arbejde med og dermed blive bevidst om mine valg og handlinger.

Jeg kan ikke lave om på andre, selvom det kunne være rart, især når man ikke har samme referenceramme, men STOP, ja, en ganske enkel teknik, som faktisk er utrolig effektiv.  Det er selvfølgelig ikke kun denne teknik, du bliver udfordret med, men det er begyndelsen.

Tænk, at en frivillig velgørende organisation, kan være så velfungerende og struktureret, det kommer bag på mig, da jeg må indrømme, at det ikke er et felt, jeg har givet megen opmærksomhed tidligere.

Interessant!

Jeg er tilbage på mit job, nye udfordringer venter, men jeg er klar, tror jeg, ellers har jeg stadig min coach i baghånden, og hun kontakter mig faktisk løbende, for som mennesker, falder vi hurtigt tilbage i det gamle mønster, så “livline-princippet”, er nok en god mulighed, så man bliver remindet om det, der gavner lige netop mig.

God fornøjelse til alle jer, der har mod på at blive udfordret, det er hårdt arbejde, men det giver nogle konkrete redskaber at arbejde med.