Kontanthjælpsmodtager

Jeg har fået indsigt i nogle ting, som jeg ikke vidste før. Det rammer vist meget godt.

Redskaber, som jeg kan bruge i min hverdag og når jeg synes, det er lidt svært. Gode øvelser, små skridt, og det går ikke så hurtigt, som jeg gerne vil, langsomt men sikkert.

Et spark bagi, ja, det har jeg brug for, og det får jeg. Der er ingen der gør tingene for mig, men nu er jeg selv begyndt at handle, og så får jeg den støtte, jeg har brug for.

Jeg mærker en forskel, og vælger at tro på, at det har givet noget. Var nok ikke nået så langt uden at komme ved coachingfyn, og er stadig på vej.

Nu er jeg landet!!! Efter at have opgivet håbet lidt, så er jeg nu tilbage på arbejdsmarkedet, faktisk i min drømmestilling. Det turde jeg aldrig have håbet på. Hvor der det skønt, og hvad er det, der har gjort forskellen?

Jeg har for det første taget et valg, søgt hjælp, da jeg så annoncen fra coachingfyn, tænkte jeg, at jeg ikke havde noget at miste, og så kom der gang i processen, MIN PROCES. Min udvikling skyldes mange ting, bl.a. at jeg selv var klar til at handle/gøre nogle andre ting, BRYDE MIT MØNSTER, og det er ikke let, skal jeg hilse og sige, men det LYKKEDES, og det er ikke sikkert, at jeg kunne have gjort det selv, så havde jg nok gjort det, eller ?

Står du i samme situation, så prøv noget andet, end det du plejer, det hjælper måske ?