Betingelser

Privatlivspolitik

Gældende fra 2016

Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder. Når du deler oplysninger med os, f.eks. når du opretter en konto, kan vi gøre disse tjenester endnu bedre. Når du bruger vores tjenester, bør du vide, hvordan vi anvender disse oplysninger, og hvordan du selv kan beskytte dine personlige oplysninger.

Vores privatlivspolitik beskriver:

 • Hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger dem.
 • De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan du kan få adgang til og opdatere oplysningerne.
 • Informationssikkerhed

Vi har forsøgt at gøre det så enkelt som muligt, men hvis du ikke er bekendt med begreber såsom cookies, IP-adresser, pixeltags og browsere, bør du læse mere om disse vigtige begreber først. Coachingfyn.dk går meget op i at beskytte dine personlige oplysninger, så uanset om du er ny kunde eller en gammel kending, bør du bruge lidt tid på at lære vores fremgangsmåder at kende – og hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os.

Oplysninger, som vi indsamler

 • Vi indsamler disse oplysninger for at give alle vores brugere nogle bedre tjenester.
 • Oplysninger, som du giver os. Mange af vores tjenester kræver f.eks., at du opretter en konto. Når du gør dette, beder vi dig om at angive personlige oplysninger, f.eks. dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer eller kreditkort, som vi gemmer på din konto.
 •  Oplysninger, som vi får gennem dit brug af vores tjenester.

Enheds oplysninger

 • Vi indsamler enhedsspecifikke oplysninger (f.eks. hardwaremodel, operativsystemversion, entydige enhedsid’er og mobilnetværksoplysninger og telefonnummer). Vi kan knytte dit enheds-id eller telefonnummer til din konto.
 • Log-oplysninger. Når du bruger vores tjenester eller får vist indhold, der leveres af os, indsamler og lagrer vi automatisk visse oplysninger i server-logfiler. Disse oplysninger omfatter: Oplysninger om, hvordan du har brugt vores tjeneste, f.eks. dine søgeforespørgsler.
 • Oplysninger om hændelser på enheden, f.eks. IP-adresse, browsertype, browsersprog, dato og tidspunkt for din anmodning og referencewebadresse.
 • Cookies, der entydigt identificerer din browser eller din konto.
 •  Placerings-oplysninger. Når du bruger vores tjenester, kan vi indsamle og behandle oplysninger om din aktuelle placering. Vi anvender forskellige teknologier til at fastlægge placering, herunder IP-adresse, GPS og andre sensorer, som kan give os oplysninger om enheder, Wi-Fi-adgangspunkter og mobilmaster i nærheden.

De oplysninger, vi indsamler, når du er logget ind, samt de oplysninger, vi får om dig fra vores partnere, kan være knyttet til din konto. Når oplysninger er knyttet til din konto, behandler vi dem som personlige oplysninger.

Adgang til og opdatering af personlige oplysninger

Når du bruger vores tjenester, bestræber vi os på at give dig adgang til dine personlige oplysninger. Hvis oplysningerne er forkerte, forsøger vi at give dig mulighed for at opdatere dem hurtigt eller at slette dem – medmindre vi har brug for at gemme oplysningerne af virksomhedsmæssige årsager, eller fordi loven kræver det. Når du opdaterer dine personlige oplysninger, kan vi bede dig om at bekræfte din identitet, før vi kan efterkomme din anmodning.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger eller noget, som ville være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger, der findes som sikkerhedskopier).

Hvis vi kan give adgang til og rette oplysninger, gør vi dette gratis, undtagen hvis det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig destruktion. Når du sletter oplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke kan slette tilhørende kopier fra vores aktive servere med det samme, og det er derfor ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Informationssikkerhed

Vi arbejder hårdt for at beskytte Coachingfyn.dk og vores brugere mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller destruktion af oplysninger, som vi lagrer. Særligt:

 • Vi gennemgår vores fremgangsmåder for indsamling, lagring og behandling af oplysninger, f.eks. fysiske sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte mod uautoriseret adgang til systemerne.
 • Vi begrænser adgangen til personlige oplysninger til medarbejdere, underleverandører og repræsentanter, der har behov for kendskab til disse oplysninger for at behandle dem for os. Disse personer er underlagt strenge kontraktlige krav om fortrolighed, og hvis dette ikke overholdes, kan de blive udsat for sanktioner eller fyret.

Vores privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Vi begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil vi gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde (for visse tjenester oplyser vi bl.a. om ændringer via e-mail).