Hvem er vi?

Coachingfyn.dk er en Non Profit sundhedsorganisation, som tilbyder coaching indenfor flere områder – heriblandt forebyggelse af stress, positiv psykologi og personlig udvikling og meget mere.

Vi holder til i Odense, men vi har fokuspersoner fra hele FYN. Alle er velkomne til at prøve coaching gratis.

Hvad er tanken bag Coachingfyn.dk?

Grundtanken bag Coachingfyn er, at det skal være muligt for alle at udvikle sig.

Trivsel er ikke en selvfølge blandt mange mennesker, ihvertfald ikke i øjeblikket, hvor stress og manglende livsglæde fylder mere og mere i den enkeltes liv/hverdag både på job og i privatlivet.

Coaching kan anvendes konstruktivt i disse situationer, da det er en effektiv teknik.

De sygemeldte borgere ønsker for eksempel personlig hjælp og støtte til at komme videre i forhold til arbejdsmarkedet m.m. fx viser vores undersøgelse, at 71% af fokuspersonerne har været sygemeldt før.

Den forebyggende gruppe er folk på arbejdsmarkedet, hvor vi støtter og hjælper med forbyggende teknikker, som kan forhindre stress og andre negative faktorer i folks hverdag.

Arbejdsglæde/trivsel i livet:  LIVSKVALITET hvad enten det er privatlivet eller i jobbet, så påvirker din trivsel typisk begge dele, det kan coachingfyn hjælpe med.

Ledige /arbejdssøgende : Vi får flere og flere henvendelser fra arbejdssøgende, da der mangler sparring til at se nye muligheder på arbejdsmarkedet.

Coaching kan give dig en bedre livskvalitet, og derfor vil vi gøre coaching tilgængelig for alle!