Leder fortæller om stresscoaching

Da jeg blev sygemeldt med stress relateret til arbejdspladsen anbefalede min læge mig at kontakte coachingfyn.dk, hvilket skulle vise sig at være det bedste råd jeg længe har fået.
Stille og roligt fik jeg forklaret principperne og hensigten med tilbuddet og da jeg har prøvet coaching før, var jeg ret overbevist om, at jeg vidste hvad jeg gik ind til, men må sige at jeg blev positivt overrasket. Både over professionalismen i et tilbud der udføres af frivillige med også over tilgangen.
Coachingfyn.dk møder dig som menneske, lige der hvor du er – der er ingen agendaer eller specifikke formål (udover at hjælpe dig) og selvom min coach da er interesseret i min case er hun endnu mere interesseret i mig som person og det er den store forskel. Jeg føler mig hørt og hjulpet, har fået parkeret en masse negativ historik og trukket gode lærdomme frem, der kan bruges fremadrettet.
Jeg blev præsenteret for enkle, lette og ikke særligt tidskrævende værktøjer som ikke kræver andet end en blok og skriveværktøj – og jeg har tænkt mig at benytte disse teknikker resten af livet.
Nu starter arbejdslivet igen og vi har aftalt lige at stikke en finger i jorden efter en måned på job – jeg er helt tryg ved at vende tilbage og ved at jeg altid kan kontakte coachingfyn.dk hvis jeg føler behov for at tale nogle problemstillinger igennem eller ganske enkelt lige få bekræftet at man er på rette vej.
Kan varmt anbefale coachingfyn.dk som en del af behandling mod stress, men så sandelig også som forebyggelse så du får fokus på de gode ting i livet og de gode vaner.